78-річний Віторган розповів про новонароджену доньку і плани на ще одне дитя

19 березня 2018, 12:07

Російський актор Еммануїл Віторган, котрий у 78 років ошелешив усіх звісткою про народження в нього доньки, ймовірно, незабаром шокує світ знову.

56-річна дружина зірки, Ірина збирається народити йому ще.

Про це гордий татусь крихітної Етель заявив у телеінтерв'ю, пише "Комсомольская правда".

"Ірі було несолодко. Вона кілька років лікувалася по-жіночому, щоби врешті пізнати цю величезну, неймовірну радість. Але тепер вона справді щаслива", - зізнався Віторган.


Свою доню, яку вони кличуть Етелічкою, Віторгани поки в мережі не показують

"Дівчинка народилася справжнім дуженем. Важила більше 4600 грамів, зріст 54 сантиметри. Вона, мабуть, відчула, що її батько високий та дужий чоловік, вирішила послідувати нашій сімейній традиції", - поділився актор.

Причому на одній спільній дитинці Віторгани спинятися не збираються.

"Дружина у мене, звісно, неймовірно щаслива. Після того, як дівчинка народилася, через тиждень, вона мені сказала, що хоче ще одного. Байдуже, хлопчика чи дівчинку. Я, звісно, був ошелешений. Думав, що Іра втомилася, що їй потрібен відпочинок, але вона, вочевидь, вважає інакше", - розказав Еммануїл.

Нагадаємо, Ірина Віторган стверджує, що народила дочку сама, не звертаючись до послуг "професійних породіль". Як відомо, Етель - третя дитина Еммануїла Віторгана. Від попередніх шлюбів він має вже дорослих дочку та сина і вже давно є дідом та навіть прадідом.

Фото з Instagram Віторгана

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів