Дерипаска оцінив моральну шкоду, завдану йому "хижачкою" Рибкою в $16,6 тисячі

20 березня 2018, 15:47

На скандальнау мисливицю на олігархів, секс-хижачку і секс-тренерку Настю Рибку, котра вже майже місяць поневіряється в тайській в'язниці, в Росії чекає позов на кругленьку суму.

Російський багатій Олег Дерипаска оцінив моральну шкоду, заподіяну йому Настею, в 1 мільйон рублів (це приблизно 16,6 тисячі доларів). Таку ж суму мільярдер хоче злупити й із "секс-гуру" Рибки Олексія Кирилова, також відомого як Алекс Леслі.

Про це дізналося видання Znak.

Дерипаска хоче від Насті відшкодування своїх моральних страждань

У позові стверджується, що інформація про те, що Настя Рибка (Анастасія Вашукевич) була коханкою Дерипаски, не відповідає дійсності. А фотографії її з багатієм поширювалися в мережі виключно щоби "задовольнити обивательську цікавість" та прорекламувати так звані курси зі зваблення.


Нагадаємо, про Дерипаску Настя Рибка написала в своїй книзі, формально змінивши ім'я героя. Зокрема ескортниця оповіла про свої пригоди на яхті з олігархом та заступником російського прем'єра. Рибка викладала в мережу намало відео та фото з Дерипаскою, серед них були й селфі, котрі, наголошує Настя, доводять, що той знав, що його знімають.

Фото з Instagram Рибки

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів