"Іванка косплеїть науковця": із дочки Трампа знову регочуть у мережі

21 березня 2018, 11:08

"Перша донька" Америки Іванка Трамп у черговий раз стала об'єктом кпинів та героїнею мемів у мережі. Інтернет-користувачі знущаються з фото, на якому жіночка вдає з себе науковця.

Вбрана в білий халат, рукавички та лабораторні окуляри, Трамп з зосередженим виглядом наливає щось із мензурки.

Як пише The Huffington Post із посиланням на Business Insider, фото було зроблено в штаті Айова, куди Іванка Трамп приїжджала розказати про ініціативу з розвитку інфраструктури, яку запроваджує її татко. Знайомлячись із однією з тамтешніх освітніх програм, вона власноруч провела експеримент - виміряла рівень нікотину в рідині для електронних цигарок.

"Найтупіша з фотографій Іванки. Гляньте-но на мене, я займаюся наукою", - коментують у Twitter.


"Лишилося змарнувати одну малесеньку крапельку людяності"

"Минулого літа вона писала у своєму блозі про льодяники з шампанського. А цього року, схоже, знаходить ліки від раку", - вправляються в сарказмі інтернет-користувачі.

"Я роблю науку"

"Іванко Трамп, ми бачимо, ти готуєшся до Космічних військ. Розкажи нам про свій експеримент. Хочемо знати всі деталі", - підколюють дочку Трампа.

Критиків обурює те, що жіночка, котра не має жоднісінького відношення до науки і всього лише є дочкою президента, "косплеїть вченого". Припускають, що білявка просто пригледіла собі костюм на Хелловін.

Іванка Трамп знову насмішила мережу

"Хіба це не мило? Кремлівська Барбі вдає, що вона - науковець, якому є діло до інфраструктури та робочих місць", - пишуть в мережі.

Без гострої теми не обійшлося

"Іванка: "Ми хочемо сфотографувати вашу роботу." Науковці: "Чудово, ми постараємося виглядати якнайкраще." Іванка: "Насправді я мала на увазі, що сфотографують мене, а я вдаватиму, ніби роблю вашу роботу", - сміються в Інтернеті.

Трамп та її "науковий експеримент" став мемом

Іще є версія, що на фото донька президента рахує, скільки сльозинок дітей бідняків треба для приготування зілля, або ж розщеплює атоми, адже це - одне з численних хобі розумниці-Іванки.

Нагадаємо, нещодавно Іванка Трамп розгнівала багатьох тим, що очолила американську делегацію на Олімпіаді в Пхьончхані, ще й чужу срібну медаль для фотографії приміряла.

А торік Інтернет реготав із Дональда Трампа, котрий "впав у дитинство", сівши за кермо вантажівки.

Фото з Twitter та Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів