Після року ремісії Шеннен Догерті отримала нехороший результат аналізу

4 квітня 2018, 11:07

Американська акторка Шеннен Догерті, котра подолала рак молочної залози і вже рік перебуває в ремісії, зізналася, що в неї з'явилася підстава для тривоги.

У зірки підвищився один з онкомаркерів.

Про це 46-річна Шеннен, котра не втрачає позитивного настрою, написала в Instagram.

Догерті вже рік у ремісії

"Аналізи та результати. Один із онкомаркерів прийшов хороший. Інший... підвищений. Це означає, що мене будуть моніторити і зроблять іще один аналіз. Але навіть після цього дзвінка я лишаюся позитивною та проводжу переоцінку мого життя. Це таки допомагає дивитися на все в перспективі й нагадує, чого ти навчилася упродовж своєї подорожі з раком. Іноді я потребую нагадування", - поділилася зірка "Всі жінки - відьми".


"Як я вже говорила, рак змінює твоє життя так, як ти собі навіть не уявляла... До слова, підвищення (онкомаркера) може бути викликане багатьма причинами. О, і вітамін D... мені його треба побільше", - додала Шеннен.

Нагадаємо, рак у Догерті виявили в 2015-му році. Через проблему зі страховкою зірка запізно звернулася до лікарів, і хвороба була вже запущеною. Актриса перенесла хіміотерапію, радіотерапію та кілька операцій. Шеннен відверто розказувала про все, що відбувається з нею, у своєму фотоблозі.

Фото з Instagram Догерті

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів