Стриптизер Тарзан заявив, що тренує голос МЗС Росії Захарову

11 квітня 2018, 13:25

Офіційний представник МЗС Росії Марія Захарова кілька років тому прогриміла на весь Інтернет, станцювавши "Калинку" на міжнародному саміті.

Але, ймовірно, це не останній яскравий перфоменс від рухливої і спортивної жіночки, адже її тренером є стриптизер Тарзан, чиє справжнє ймення Сергій Глушко.

42-річна Марія відвідує його спортивну залу, розказав чоловік Наташі Корольової Sports.ru.

Марія Захарова гарує у спортзалі під керівництвом Тарзана

"Нечасто, але приходить Марія Захарова. Займається виключно зі мною. Дуже завзято. Я навіть попереджав: "Маріє, якщо тяжко, ви скажіть. Я ж повинен орієнтуватися, які навантаження давати". А вона як боєць, все терпить", - поділився Тарзан.


Чоловік Корольової працює над фігурою представниці МЗС Росії

Іще в інтерв'ю 48-річний улюбленець жінок запевнив, що не зраджує Наташу.

"Якось нема лайна в мені. Може, тягне на якісь подвиги, але я совісний. Розумію, що це неправильно. Якщо ти кохаєш і поважаєш людину, то мало що тобі хочеться? Є речі, котрих не можна робити... Її узагалі складно зрадити. Той іще екстрасенс - все чує. Зразу буде знати, і для цього необов'язково читати новини. Плюс я поганий актор - не вмію маскуватися", - зазначив Сергій.

З таким тренером не побайдикуєш

Зі слів Глушка, йому ніколи не пропонували знятися в порно, і він сам тому дивується. А от зайнятися сексом за гроші колись запрошували, але закінчилося те його повним фіаско.

Нагадаємо, нещодавно чоловік Корольової та батько її 16-річного сина збурив мережу, імітувавши на сцені пристрасний секс із дамою з публіки.

Фото з Instagram Тарзана та Захарової

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів