Джекман привітав кохану з 22-ою річницею: Ти і діти - мій найбільший дарунок

12 квітня 2018, 14:03

У мінливому світі шоубізнесу, де мало не щодня розпадаються пари, якими захоплювалися мільйони, доказом існування невмирущої любові, на щастя, лишаються актор Х'ю Джекман і його дружина Деборра-Лі Фернес.

11-го квітня пара відзначила 22-гу річницю свого весілля. І Х'ю не забув привітати свою кохану і в Instagram.

Деборра-Лі старша від актора на 13 років

"Я вірю, що в житті потрібно бачити і щиро бути баченим найважливішими людьми. Деб, із першого дня в нас це було. 22 роки по тому... це лише стає глибшим. Ти і діти - найбільший дарунок, який я колись отримаю. Я кохаю тебе так, як незліченно разів навколо світу", - написав Джекман.

Як відомо, вони з Деборрою-Лі виховують прийомних сина та дочку.


Минуло 22 роки, а Х'ю та Деборра-Лі такі ж щасливі разом

До слова, днями актор у Facebook відгукнувся на розпачливу відеорозповідь 4-класниці на ім'я Кессіді, яку ображають у школі. Сумний відеоролик із малою виклала в мережу її мама, і він став "вірусним". Багато людей висловили свою підтримку дівчинці, й Х'ю теж.

"Привіт, Кессіді... я Х'ю. Я хочу, щоби ти знала, що тебе люблять, що ти особлива та розумна. Ти сильна, весела і красива, ззовні ті всередині. Булліннг - це неправильно. Будь ласка, ніколи не переставай просити про допомогу. Ти отримаєш її з таких джерел і таких людей, про яких ніколи не думала, що це можливо. Я - твій друг", - написав актор.

Нагадаємо, вже не вперше зірки приєднуютьсся до флешмобів на підтримку дітей, яких ображають. Торік Джастін Бібер, Марк Хемілл, Кеті Перрі, Вікторія Бекхем та інші відомі люди звернулися до американського школяра, якого так само цькували однолітки.

Фото з Instagram Джекмана

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів