Пітт погрожує запроторити Джолі до психлікарні?

16 квітня 2018, 16:58

Подейкують, американський актор Бред Пітт не на жарт стривожений станом здоров'я своєї тепер уже майже колишньої дружини, матері шістьох своїх дітей Анджеліни Джолі.

Адже їй дуже зле, а минулого місяця кінозірка буцімто навіть зомліла й була доправлена до лікарні. Якщо Енджі не візьметься за себе, то Пітт погрожує примусово запроторити її до психіатричного закладу.

Таку статтю опублікувало видання NW, проілюструвавши справді лякаючою фотографією Джолі, пише Gossip Cop.

"Вона виснажена. Не спить, не їсть достатньо. Не дивно, що її тіло її підвело", - зазначив інформатор.

"Незалежно від того, що між ними відбувалося, він (Бред) хоче, щоби вона була здорова, заради їхніх дітей. Він запропонував, щоби вона спробувала лікування в реабілітаційному закладі", - додало джерело.

 Австралійське видання оголосило про серйозні проблеми зі здоров'ям Джолі

Зі слів співрозмовника видання, Пітт навіть почав консультуватися з адвокатами, чи можна якимось чином примусово відрядити його колишню на психіатричну експертизу.

Щоправда, сайт Gossip Cop, який спеціалізується якраз на спростуванні подібних "сенсацій", ствержує, що історія повністю сфабрикована. У цьому запевнили видання джерела, наближені до обох акторів.

Що ж стосується фотографії на обкладинці, котра справді досить моторошна, то її було зроблено в березні 2016-го року. На той момент Анджеліна справді була хвора, вона сама розказала про це свого часу Vanity Fair. Зі слів актриси, вона страждала тоді на параліч Белла (запалення лицьового нерву) та підвищеного тиску. Але відтоді здоров'я Джолі налагодилося. 

Нагадаємо, чутки про те, що Анджеліна схудла до дуже небезпечних цифр, і від неї фактично лишилися одні кістки, з'являються вже не вперше. Сама ж кінозірка запевняє: її здоров'я - це те, що вона, як багатодітна мати, мусить дуже ретельно контролювати, і вона це робить. 

Фото обкладинки NW

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів