Екс-менеджерка та подруга Мерайї Кері звинувачує її в домаганнях

17 квітня 2018, 11:10

Колишян менеджерка та колишня подруга американської співачки Мерайї Кері, зіркова продюсерка Стелла Булочніков (Штольпер) оголосила, що готує позов проти артистки.

Вона заявляє, що Кері її домагалася, а ще завинила чимало грошей.

Про це повідомляють TMZ та The Daily Mail.

Колишня менеджерка та колишня дуже близька подруга Мерайї Кері обіцяє її засудити

Стелла, котра має російське коріння та прізвисько "російський диктатор", сповістила про свій намір іти до суду команду колишньої роботодавиці. Вона має намір довести, що Кері постійно ходила перед нею голяка, а також "вдавалася до сексуальних дій" у її присутності.


Окрім цього, Булочніков стверджує, що її було несправедливо звільнено посередині дії 3-річного контракту, і що їй недоплатили купу грошей. Іще один козир, яким збирається скористатися Стелла - те, що співачка буцімто зловживає сильнодіючими препаратами і не приймає, як належно, свої ліки від біполярного розладу.

Булочніков дає Кері час на те, щоби мирно залагодити конфлікт із нею, поки вона не подала позову.

Кілька років жіночки були нерозлийвода, а потім щось пішло не так

За свідченням джерел, Стелла з Мерайєю упродовж кількох років були просто нерозлучні й мало не жили разом. Співачка в усьому слухалася Булочніков. Але з рік тому їхній тандем зненацька розпався.

"Якщо цей пустопорожній та необґрунтований позов буде подано, ми захистимося від нього рішучо та успішно", - запевнив речник Мерайї Кері.

Нагадаємо, торік проти співачки подав позов власник охоронної фірми, котра працювала з нею кілька років тому. Так само, як і Стелла, чоловік заявляє, що Мерайя демонструвала йому свої принади.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів