50-річна Валерія знялася топлес: Я в кращій формі, ніж у студентські роки

17 квітня 2018, 12:52

17-го квітня російська співачка Валерія святкує своє 50-річчя. З цієї нагоди зірка знялася для глянцю топлес, розказала про догляд за собою, ставлення до пластики та можливість народження ще однієї дитини.

Вона дала інтерв'ю StarHit.

Як зізналася Валерія, цифра "50" у паспорті її дивує, але вона намагається ставитися до віку філософськи. Адже співачка почувається не втомленою,а молодою та активною. І думок "відтюнінгувати" себе в неї нема.

Валерії 50

"Не повірите, але тепер мене все влаштовує. Раніше приходили такі думки, але в життя так і не втілилися, хвалити Бога: надивилася на невдалі приклади. І якщо раніше мені здавалося, що добре б мати губи більш пухлі, то тепер я просто пишаюся тим, що в мене є, а тим, хто сумнівається, достатньо порівняти фото зараз і 30-річної давнини, щоби зрозуміти, що риси мого обличчя лишилися такими ж", - зазначила Валерія.


"Великі груди додають віку - це очевидно, і взагалі, ідеї змінити себе за допомогою скальпеля давно перестали відвідувати. Якщо говорити про пластику, то я принципова противниця філерів і навіть від ботоксу давно відмовилася", - наголосила артистка.

Валерія надає перевагу апаратним процедурам та масажам, періодично робить плазмоліфтинг. Спортом Валерія займається вдома.

Співачка більше не коле ботокс і не планує лягати під скальпель

"Не можу сказати, що витрачаю шалені гроші на красу. Насправді ще й заощаджую - не вживаю алкоголь, за все життя не викурила жодної цигарки! Досі користуюся бабусиними рецептами - вмиваюся з кубиком льоду з настою ромашки, нашошу сметанні маски, мигдалеву олію навколо очей", - поділилася вона.

Зі слів артистки, в неї хороша генетика: її бабця в 100 років не мала ні зморщок, ні целюліту.

"Якщо говорити про фігуру, то, мені здається, я нині в кращій формі, ніж у студентські роки! Тоді в мене були зайві кілограми, а разом із ними й невпевненість. Не вважаю себе ідеальною, але підстав соромитися власного тіла в мене нема. До досконалості треба прагнути, і це важка праця. Я готова багато працювати", - підкреслила Валерія.

Магія бабусиних рецептів?

Співачка, котра має трьох уже дорослих дітей від шлюбу з продюсером Олександром Шульгіним, не проти завести спільне дитя і з нинішнім чоловіком, Йосипом Пригожиним.

"Послугами сурогатної мами точно користуватися не хочемо. А якщо Бог дасть, то будемо лише раді!", - запевнила вона.

Нагадаємо, в 2014-му році Валерія завагітніла, але виносити дитину їй не вдалося.

Фото з сайту StarHit, з Instagram Валерії

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів