Kozak System зняли "глиняний" мультик проти Московського патріархату. ВІДЕО

17 квітня 2018, 16:15

Гурт Kozak System присвятив свій новий кліп темі існування Московського патріархату в сучасній Україні, котре, на думку музикантів, є проблемою.

Відео на пісню "Фарисейська" є мультиплікаційним, а фігурки в ньому глиняні. Один із героїв - сам Ісус Христос, котрий постає у кліпі в трьох вимірах: Хіпі, що уособлює мир та гармонію, Художника - творця, козака Мамая - борця із фарисейством. А "фарисеї" - це діячі московської пропаганди та православної церкви МП.

У кліпі Kozak System ожили глиняні фігурки

"Нас давно і гостро турбує тема впливу московського патріархату на свідомість українців. Її присутність в сучасній Україні неприпустима. Це абсолютно ворожа нам субстанція, а її діяльність несе пряму шкоду нам і нашим дітям. Пісня "Фарисейська" саме для цього і написана,щоб культурними засобами, та в іронічній формі вказати на існування цієї проблеми", - зазначив фронтмен гурту Іван Леньо.

Самі музиканти теж з'являються в "мульткліпі"


Нагадаємо, Kozak System намагалися вибороти право представити Україну на цьогорічному "Євробаченні". Там вони оспівали б "українського супергероя", козака Мамая. Але і глядачі, і журі не дали колективові високих балів, і до фіналу він не пройшов.

Як відомо, в Лісабоні за Україну співатиме Melovin. До слова, його там уже покусали.

Відео з YouTube

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів