Дежа вю: вбрання Міддлтон по виході з пологового нагадало принцесу Діану

24 квітня 2018, 11:12

Дружина принца Вільяма, 36-річна Кейт Міддлтон вразила шанувальників британської королівської родини, виписавшись із лікарні менш ніж через 7 годин після третіх пологів і з'явившись перед публікою "при параді".

Замилувала Кетрін людей іще однією річчю - вбрання, в якому вона позувала перед камерами з немовлям на руках, дуже нагадало те, в якому в 1984-му році принцеса Діана вийшла з пологового з крихітним Гаррі.

Про це пише Express.

Цікаво, що і з Джорджем, і з Шарлоттою, і з їхнім братиком Кейт уперше виходила на публіку в сукнях від Jenny Packham.


Фотографії Міддлтон та леді Ді були зроблені в одному й тому ж місці, на виході з крила Ліндо лікарні Святої Марії, де народжували обидві принцеси. Нагадаємо, до самого 1977-го року всі дітки королівської родини з'являлися на світ удома.

До слова, серед тих, хто вже встиг привітати Вільяма та Кейт із третім малюком, колишнє перше подружжя США - Барак та Мішель Обами.

"Сподіваємося скоро зустрітися з ним на піжамній вечірці в Кенсингтонському палаці! Я надягну халат!", - пообіцяла Мішель, запостивши в Instagram фото, зроблене під час їхнього з Бараком візиту до Великобританії в 2016-му році.

Обами вже знайомі принцом Джорджем, а от із його братиком - поки ні

Нагадаємо, імені новонародженого хлопчика поки не повідомляють. Але букмекери ставлять на Артура.

Фото з Instagram People та Мішель Обами

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів