Джигарханяна екстрено госпіталізували, він деякий час пробув у комі - ЗМІ

27 квітня 2018, 09:01

Радянський та російський актор Армен Джигарханян опинився в лікарні. В 82-річної кінозірки буцімто стався інфаркт, і якийсь час пацієнт навіть пробув у стані коми.

Проте наразі його стан оцінюють як стабільний, повідомляє "Лента.ру" з посиланням на "ТАСС".

"Армен Борисович вийшов із коми та перебуває зараз при тямі, стан артиста стабільний", - розказав інформатор у медичних колах, додавши, що 27-го квітня Джигарханяна перевезуть до однієї з найкращих клінік Москви, і що остаточний діагноз поки не встановлено.

82-річний Джигарханян знову в лікарні

Факт госпіталізації Джигарханяна підтвердила журналістам його юрист Еліна Мазур. За її словами, причина в наслідках пневмонії, яку актор не долікував узимку.


За словами джерел, 26-го квітня зірку підключили до апарату штучної вентиляції легень.

Як відомо, з початку року Джигарханян потрапляє до лікарні вже втретє. 18-го січня його госпіталізували, за різними версіями, через проблеми з серцемабо через грип, а 31-го січня в актора буцімто стався серцевий напад, спричинений ускладненнями після пневмонії.

Нагадаємо, у листопаді Армен Джигарханян із гучним та брудним скандалом, який не ущух і досі, розірвав шлюб із молодшою від нього на понад 40 років Віталіною Цимбалюк-Романовською. Актор заявляв, що жінка його обібрала.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів