Місце роботи й посада тата - принц: Луї Кембриджський отримав свідоцтво про народження

2 травня 2018, 10:33

1-го травня британський принц Вільям та його дружина Кейт Міддлтон офіційно зареєстрували свою третю дитину, принца Луї Артура Чарльза.

У графах, де вказується рід занять батька і матері, зазначено, відповідно "принц Об'єднаного королівства" та "принцеса Об'єднаного королівства".

Скан документу наводить The Daily Mail.

Цікаво, що свідоцтва про народження старших брата і сестри Луї , Джорджа та Шарлотти, заповнювалися від руки реєстратором. Але "паскудний почерк" чиновниці на ім'я Алісон Кесхарт так розізлив публіку, що жінці навіть стали надсилати погрози. Із її слів, їй писали, що "в кішки й то красивіший почерк", і що її треба звільнити.


Імовірно, щоби уникнути повторення тієї ситуації, свідоцтво Луї повністю надрукували на комп'ютері.

Нагадаємо, Кейт із сином виписалася з пологового вже через сім годин після пологів. Перед цим новонародженого братика навідали Джордж і Шарлотта.

Як відомо, червона сукня Міддлтон при виписці багатьом нагадала "лук" принцеси Діани в той день, коли вона виходила з лікарні з крихітним Гаррі. А згодом у мережі пригадали й іншу подібність, на цей раз уже не таку милу. Вбрання Кейт дотепники порівняли з платтям героїні Мії Ферроу в жахастику "Дитина Розмарі".

Фото з The Daily Mail, з Twitter

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів