Буллок у глянці розказала про стресовий розлад дочки, коханого і своє "порно"

3 травня 2018, 12:09

Американська акторка Сандра Буллок зізналася, що в 16 років стала жертвою сексуальних домагань, і тому рух #MeToo, на який вона пожертвувала півмільйона доларів, знайшов у ній такий сильний відгук.

Також зірка розказала про свого коханого чоловіка Брайана Рендалла, з яким ростить дітей, яких прийомними не вважає.

53-річна Сенді прикрасила обкладинку червневого номеру InStyle.

"Я з упевненістю можу сказати, що не знаю жодної людини, котра б не зазнала якоїсь форми харасменту чи не знає когось, із ким це сталося. Зі мною це сталося, коли мені було 16. І тебе певною мірою паралізує... Донедавна соромили жертву, а не злочинця", - зазначила Буллок.


Нині поруч із Сандрою хороший, добрий чоловік. Як констатує зірка, для дітей, Луї та Лайли, саме Брайан - "номер один", а вже потім вона. До того ж, він, як фотограф, дуже терплячий і вміє працювати з трьома моделями, які ненавидять камери - і не без причини.

"Коли ти всиновлюєш дитину, то йде період встановлення, і якщо щось іде не так, то дитину мають прав забрати. Це дуже крихкі, напружені шість місяців. У нас був серйозний напад алергії, через який ми опинилися в відділенні швидкої допомоги, і нас переслідували папарацці, так стало відомо, що в мене з'явилася ще одна дитина (Лайла). І всі захотіли зробити фото. Це краяло серце. Луї чув гелікоптер чи дрон, кидався за сестрою, тягнув її через галявину і ховав її під батутом. Тож у бідної Лайли був посттравматичний стресовий розлад", - розказала Буллок.

Та щойно Рендалл зробив офіційні фото своєї коханої з двома дітьми, і вони з'явилися в ЗМІ, родина перестала бути такою ласою мішенню для папарацці. Зі слів Сандри, вона винесла урок із того епізоду.

Говорячи про дочку та сина, Буллок не змогла стримати сліз. Її Лайла - боєць, а Луї - дуже чутливий хлопчик, і актриса зве його "мій 78-річний син". Кінозірка категорично проти, щоби дітей ділили на рідних та нерідних.

"Не говоріть мені, що я можу чи не можу робити з моїм тілом, доки не подбали про кожну дитину, в якої нема домівки, про яку не дбають, або яку кривдять. Я плачу від цього... Давайте просто говорити про цих дітей "наші діти". Не кажіть "мої прийомні діти". Ніхто є не зве своїх дітей "ЕКЗ-діти" або "от лайно, я сходила в бар і залетіла цією дитиною". Давайте просто казати "наші діти", - наголосила Сандра.

Як зізналася Буллок, вона досі невпевнено почувається на червоних доріжках, і її секрет - повторювати пози Бейонсе. А її релакс і таємна втіха - це вносити якісь зміни в оселі.

"Наприклад, меблі пересувати чи працювати над одним із помешкань, які я перероблюю. Це рай... Це моє морно. Я не скульптор і не художник. Але я можу зайти в приміщення і побачити, що можна з ним зробити...", - поділилася вона.

Нагадаємо, подейкують, Буллок і Рендалл планують одружитися і всиновити ще одне дитя.

Фото з Instagram InStyle

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів