Ріанна в сукні-сітці заявила, що вродлива навіть "жирною"

4 травня 2018, 13:05

Барбадоська співачка Ріанна не заперечує, що її тіло не таке, як у моделей спідньої білизни, але вона все одно почувається впевненою в собі та красивою. Навіть у свої "жирні дні".

На думку артистки, до себе неодмінно треба ставитися з гумором.

Про це Рірі сказала в інтерв'ю Vogue.

Ріанна радить сміятися з себе, але з любов'ю

"Чесно, треба сміятися з себе. Тобто я знаю, коли в мене жирний день, і коли я худну. Я приймаю всі варіанти свого тіла. В мене не така будова, як у дівчини Victoria’s Secret, але я все одно дуже красива і впевнена в собі, коли я в спідньому", - наголосила зірка.


У лютому артистці виповнилося 30 років, і цей факт її теж веселить.

"Окей, тепер мені 30, і є щось, що мені належить зробити? Мені переживати? Заморозити яйцеклітини? Що роблять у 30?", - запитала вона.

Співачка приймає себе різну

А от чоловіка своєї мрії Ріанна, схоже, вже зустріла. Щоправда, вона не стала підтверджувати, що її таємничий бойфренд - саме мільярдер Хассан Джаміль.

"Я завжди почувалася винною, коли витрачала час на особисте, але ще я думаю, досі не зустрічала нікого, хто був цього вартий", - зізналася співачка.

Нагадаємо, подейкують, що Ріанна й Хассан потай уже заручилися. Як відомо, зі своїм попереднім великим коханням, Крісом Брауном, зірка люто билася.

Фото з Instagram Ріанни

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів