Палац оголосив, хто поведе Меган Маркл до вівтаря, а ЗМІ розвідали вартість сукні

5 травня 2018, 12:20

На весіллі британського принца Гаррі з американською актрисою Меган Маркл будуть присутні батьки нареченої, і саме тато, Томас Маркл поведе її до вівтаря.

Це підтвердив речник принца Гаррі, поклавши край розмовам про те, що майбутня герцогиня не захотіла запрошувати рідного батька.

Про це пише The Huffington Post.

Томас і його екс-дружина Дорія Регланд, котрі розлучилися, коли Меган була ще маленька, прилетять до Великобританії за тиждень до весілля. Причому це буде перша зустріч Гаррі з майбутнім тестем. Батьки Меган також познайомляться з Її Величністю, принцом Чарльзом та його жінкою.


"У обох батьків нареченої будуть важливі ролі на весіллі. Уранці в день весілля міс Регланд вирушить автом разом із міс Маркл до Віндзорського палацу. Містер Маркл відведе свою дочку до вівтаря в каплиці Святого Георгія. Міс Маркл дуже рада, що в цей особливий і щасливий момент її батьки будуть поруч із нею", - повідомили в палаці.

Весілля Гаррі й Меган відбудеться вже 19-го травня

Тим часом ЗМІ дізналися, що ж за сукня буде на нареченій. Як і підозрювали, авторами весільного вбрання Маркл є Ralph & Russo. Вартість пошитого вручну дива, яке всі побачать лише 19-го травня, 100 тисяч фунтів стерлінгів. Оплатила сукню родина нареченого, повідомляє The Daily Mail.

Дружками та пажем, які супроводжуватимуть наречену, стануть принцеса Шарлотта, Мія Тінделл і принц Джордж. А от маленького Луї, якому на той момент іще не виповниться місяця, на весілля дядька не візьмуть.

Дуже важливими гостями та учасниками церемонії будуть сестри та брат принцеси Діани - в такий спосіб Гаррі вирішив ушанувати пам'ять покійної матері.

Цікаво, що після весілля медовий місяць у молодят не розпочнеться. Як оголосив Кенсингтонський палац, його буде відкладено, оскільки Гаррі та Меган, як одружена пара, має спершу взяти участь у якомусь офіційному заході. Зате потім, як дізналося видання People, вони вирушать у подорож до Африки.

Нагадаємо, про те, що Меган Маркл запишалася і не захотіла запрошувати на весілля свого батька, заявив зведений брат актриси, Томас Маркл-молодший. Він навіть закликав Гаррі схаменутися і не женитися на його сестрі. Раніше своє "фе" з приводу того, що наречена принца цурається рідні, публічно висловила зведена сестра Маркл.

Фото з Twitter Кенсингтонського палацу

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів