П'яний Депп поліз у бійку на знімальному майданчику - джерела

8 травня 2018, 11:28

Подейкують, скандальний американський актор Джонні Депп улаштував бешкет на знімальному майданчику та навіть поліз із кулаками на одного з працівників.

За свідченням джерел, 54-річна зірка "пив та курив" весь день.

Про це повідомляє Page Six.

Для зйомок фільму "ЛАбіринт", де Джонні грає поліцейського детектива, було тимчасово перекрито одну з вулиць у діловій частині Лос-Анджелеса. Час спливав, але Депп, розігрітий алкоголем, бажав особисто режисирувати сцену, в якій були задіяні двоє його приятелів. Коли ж акторові повідомили, що дубль був останнім, той вибухнув.


"Ти хто такий? У тебе нема права!", - заволав Депп в обличчя одному з менеджерів.

Депп знову пустився берега?

Актор намагався нанести йому кілька ударів по ребрах, але його заслабкі кулаки, на щастя, не завдали чоловікові істотної шкоди.

"Я дам тобі 100 тисяч доларів, якщо ти мене вдариш!", - не вгамовувався Джонні, але його опонент залишався спокійним, доки скандаліста не відтягли.

До слова, нещодавно проти Деппа подали судовий позов двоє його колишніх охоронців. Вони стверджують, що зірка недоплатив їм грошей, хоча змушував виконувати завдання, не передбачені контрактом, зокрема й порушувати закон.

Юджин Ареола и Мігель Санчес заявили, що мусили панькатися з актором, котрий зловживав алкоголем і наркотиками, дбати про те, щоби цього не помічали оточуючі та преса. Охоронцям доводилося перевозити для Деппа наркотичні речовини, пильнувати його нетверезих гостей та опікуватися його дітьми.

Нагадаємо, кілька років тому Джонні Депп намагався кинути пити, але згодом згубна звичка таки взяла над ним гору. У 2015-му році, під час п'яної сварки з тодішньою дружиною, Амбер Хьорд актор відрізав собі кінчик пальця. Актриса, котра згодом розлучилася з Деппом, заявляла, що він її лупцював.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів