Мати Самойлової: Дівчинка їхала на "Євробачення" вже зломлена

12 травня 2018, 10:30

Мати російської співачки Юлії Самойлової, котра не змогла пройти до фіналу "Євробачення", вважає винними в доньчиній поразці людей, які замість підтримки надсилали їй лише негатив. Саме це, на думку Рити Самойлової, "зламало" Юлію ще до конкурсу. А ще жінка вважає, що на кліп та номер її дочки пожаліли грошей.

Сама ж Юлія Самойлова не виключає, що може ще раз спробувати поїхати на "Євробачення", але вже за кращим результатом.

Про це пишуть "Комсомольская правда" і "Московский комсомолец".

 Юлія Самойлова виступала в 2-му півфіналі "Євробачення", та до фіналу не пройшла

"Після "Євробачення" в нас лишилося мільйон "Чому?". Чому зняли копійчаний кліп на колінці? Чому ніхто в Юлю не вклався, адже вона представляє цілу країну? Чому на неї обрушилося стільки негативу? Є навіть враження, що ці висловлювання були спеціально проплачені", - заявила мати Самойлової.

"Юля була зломлена ще до виступу. Це сталося після першої хвилі негативу, коли вийшов в ефір кліп. А те, що зараз відбувається в Інтернеті, навіть не просто жесть, навіть слів не можна підібрати. В минулому році її всі підтримували. А в цьому ллється один негатив. Тож усі вже знали, що дівчинка їде на "Євробачення" зломлена", - наголосила вона.

Що ж до самої 29-річної Юлії, то свій результат на цьогорічному конкурсі вона вважає "жахом-жахіттям". І з рішенням журі та глядачів не погоджується.

"Ну, вважаю, що в фінал ми вже точно могли пройти. А вже яке там буде місце, я про це не думала. Та це вже не важливо. Вийшло так, як вийшло", - зазначила Самойлова.

Вона припускає, що могла б іще раз поїхати на "Євробачення".

"Амбіція, може, і є. Але якщо приймати ще раз участь, то треба зробити це настільки гідно, щоби не лише пройти у фінал, а й зайняти якісь лідируючі позиції", - додала вона.

Нагадаємо, Самойлова мала прийняти участь у "Євробаченні" 2017-го року, яке проходило у Києві. Але через відвідини окупованого Криму співачці в'їзд до України заборонили.

Організатори конкурсу пропонували російській стороні транслювати виступ Юлії наживо, але там відмовилися й оголосили, що Самойлова поїде на "Євробачення" у наступному році, вже до іншої країни.

Фото з сайту "Євробачення", відео з YouTube 

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів