Екс-учасницю "Ночных снайперов" не впустили до України

14 травня 2018, 12:58

Українські прикордонники не дозволили в’їзд лідерці російського рок-гурту "Сурганова и Оркестр" Світлані Сургановій, яка у травні 2016-го року їздила в окупований Крим.

Про це повідомив помічник голови Держприкордонслужби Олег Слободян у Facebook.

"Сьогодні вночі в пункті пропуску "Жуляни" прикордонники не пропустили до України ще одну артистку з РФ. І знову причиною відмови стали відвідини окупованого Криму через тимчасово закриті пункти пропуску", - написав він.

Росіянка Світлана Сурганова прибула в Україну вночі, 14-го травня, рейсом з Мінська.

 Сургановій не дозволили в'їхати на територію України

"В ході бесіди з громадянкою встановлено, що у травні 2016 року вона дійсно відвідувала ТОТ АР Крим авіарейсом з Петербурга до Сімферополя та за 2 дні повернулася до Росії", - додав речник ДПСУ.

Відомо, що артистка прилетіла в Україну з приватною метою.

"Прикордонники прийняли рішення про непропуск даної громадянки до України та заборону їй в'їзду терміном на 3 роки", - повідомив Слободян.

Також речник прикордонної служби нагадав, що впродовж 2017-18-го років прикордонники не пропустили в Україну та заборонили в'їзд 117 артистам і іншим публічним діячам з Росії з причини незаконного в’їзду в окупований Крим.

Як відомо, Сурганова є екс-учасницею гурту "Ночные снайперы".

Нагадаємо, в березні до України з цієї ж причини не впустили екс-продюсера  "Наутилус", "Би-2", "Сплин" та "Ночные снайперы" Олександра "Хіпа" Пономарьова. А фронтмен "Аквариума" Борис Гребенщиков, котрий заявляв, що з радістю виступить і в Криму, і на Донбасі, зрештою пообіцяв законів та кордонів України не порушувати.

Фото з Facebook 

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів