Люка Бессона звинувачують у зґвалтуванні актриси

21 травня 2018, 14:38

Французького режисера Люка Бессона звинувачують у тім, що він одурманив 27-річну акторку якимсь препаратом, а коли вона втратила свідомість, вчинив над нею сексуальну наругу.

Ім'я ймовірної жертви, котра подала заяву до поліції, поки офіційно не оголошується. Але видання Le Figaro повідомляє, що це Сенд Ван Рой, відома за фільмом "Валер'ан і місто тисячі планет".

Як пишуть Sky News, за словами актриси, яку цитує радіостанція Europe 1, вона перебувала у стосунках із Бессоном упродовж двох років. Жінка стверджує, що на неї чинився тиск, що вона ішла на це "з професійних причин".

Люка Бессона звинучують у зґвалтуванні

Коли вона та 59-річний Бессон перебували в одному з паризьких готелів, акторка "випила чашку чаю, а потім відчула себе недобре та знепритомніла". Прийшовши до тями, вона все ж згадала, що стала жертвою сексуального насильства.


Поліція розпочала розслідування, але самого режисера поки не допитали, оскільки він перебуває за межами країни. Адвокат Бессона запевнив, що все це - "звинувачення фантазерки", і що кінодіяч ніколи не поводився з тією жінкою неналежним чином.

Сенд Ван Рой

Нагадаємо, кілька років тому творця "П'ятого елементу" звинувачували у фінансових махінаціях.

Як відомо, нещодавно Американська кіноакадемія позбавила членства режисера Романа Поланскі, який у 1977-му році зґвалтував дівчинку-підлітка. Торік звинувачення проти нього висунули ще кілька жінок.

Фото з Twitter Бессона, з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів