Екс-чоловік Спірз пожалівся на малий заробіток і попросив збільшити аліменти втричі

23 травня 2018, 14:17

Колишній чоловік американської співачки Брітні Спірз, Кевін Федерляйн, котрий досі отримував щомісяця 20 тисяч доларів аліментів на утримання їхніх зі співачкою двох синів, просить суд збільшити цю суму щонайменше втричі.

Сам він заробляє десь 3 тисячі на місяць. За його оцінками, це лише 1% від прибутків зіркової колишньої.

Про це пише US Magazine із посиланням на The Blast.

Федерляйн, котрий колись був танцівником, а тепер діджей, аргументує свої вимоги тим, що в 2008-му році, коли визначався розмір аліментів, він був більш відомим. Відповідно, і грошей заробляв більше.


Екс-чоловік Спірз хоче, щоби співачка платила йому на дітей 60 тисяч доларів щомісяця

"... Кевін просить про задоволення обґрунтованих потреб дітей, що становить принаймні втричі більшу суму від тієї, яку нині отримує Кевін", - підкреслив адвокат Федерляйна, Марк Каплан.

Також позивач просить, щоби його витрати на адвоката зобов'язали також сплатити Спірз. Мовляв, він не бажав доводити справу до суду, але довелося.

Як відомо, Спірз та Федерляйн були одружені з 2004-го до 2007-го року. Їхньому старшому синові, Шону Престону 12 років, молодшому, Джейдену Джеймсу 11. Окрім нащадків від Брітні в екс-танцівника є ще четверо дітей.

Нагадаємо, подейкують, батько та опікун співачки, Джеймі Спірз тому й категорично проти ще одного заміжжя зіркової доньки, бо побоюється, що черговий зять зробить їй дитину і потім житиме на аліменти.

Фото з Instagram Спірз

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів