Зірка "Володаря перснів": Половина Голлівуду - геї

24 травня 2018, 17:06

Британський актор Ієн МакКеллен, котрий є відкритим геєм, заявив, що половина представників Голлівуду мають нетрадиційну сексуальну орієнтацію. Та попри це в кінобізнесі донедавна панувала гомофобія, так само, як расизм та дискримінація по відношенню до жінок.

Про це 78-річний сер Ієн говорив із виданням Time Out.

"Ніхто не жде від Голлівуду соціальних висловлювань, еге ж? Вони лише нещодавно зробили відкриття, що в світі є чорні люди. Упродовж своєї історії Голлівуд погано поводився з жінками в усі можливі способи. Геїв не існує. Фільм "Боги та монстри" (1998-го року), гадаю, був початком визнання Голлівудом, що навкруг гуляють геї, попри те, що половина Голлівуду - геї", - зазначив МакКеллен.

Половина Голлівуду, каже МакКеллен...

На щастя, для нинішніх молодих людей нетрадиційної орієнтації, зокрема акторів, уже "настало майбутнє". Вони більше не мусять ховатися.


"Коли я приходжу в школи говорити про права геїв, діти не вірять. Це не проблема для них", - поділився зірка "Володаря перснів".

Нагадаємо, торік МакКеллен виходив до російського посольства на пікет на підтримку геїв, що зазнають жорстоких "чисток" у Чечні.

Фото з Twitter МакКеллена

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів