Пампушка Холлідей розлютилася, бо в мережі показали її худою

25 травня 2018, 14:23

Ні для кого не секрет, що нині соцмережі пропонують користувачам багато опцій "покращити" свої фото - прибрати зморшки чи недоліки шкіри, зробитися стрункішим на кілька кіло. Або на кілька десятків кіло.

Саме це зробили з відомою моделлю плюс-сайз Тесс Холлідей, причому без її дозволу. І кралечка страшенно зла.

Тесс проти її волі зробили худою

У своєму Instagram вона назвала додаток, чиї творці вкрали її фото, "тупим" і пригрозила адвокатами.

"У світі проплаченого контенту, чаїв для пласких животів, льодяників для пригнічення апетиту (їх дуже багато) для мене важливо сказати вам усім, що я ніколи не була і не буду партнером бренду або ніколи не даватиму платний контент, якщо чесно це не використовуватиму і не порадила б це найкращій подрузі", - наголосила Тесс.


Ось так

Зі слів Холлідей, їй неодноразово пропонували "шалені гроші" за рекламу різних чудодійних продуктів, котрі насправді або не працюють, або є небезпечними, але вона таким не займається.

"Врешті-решт, ніколи не дозволяйте нікому змушувати себе відчувати, що вашу зовніштість чи те, ким ви є, треба коригувати. Ви - достатньо хороші. Ви заслуговуєте на любов у вашому нинішньому тілі, як би це тіло не виглядало", - додала вона.

Як відомо, в самої Тесс, хоч вона колись і зазнала болісної поразки на конкурсі краси, є коханий чоловік, який нею милується та пишається, і є двоє синів.

Відео з Instagram Холлідей

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів