Кортні Лав звинуватили у спробі викрадення та вбивства людини

30 травня 2018, 11:05

Американську рок-співачку Кортні Лав звинувачують у замаху на вбивство. Цивільний позов проти зірки та її ймовірних поплічників, серед яких є відомі імена, подав колишній зять Кортні, музикант Ісайя Сілва.

Екс-чоловік дочки Курта Кобейна, Френсіс Бін Кобейн, заявив, що його намагалися викрасти та вбити, щоби заволодіти гітарою покійного лідера Nirvana.

Про це пише People.

Як стверджує Сілва, у змові з Лав, зокрема, були актор Росс Батлер, відомий за серіалом "13 причин, чому", співаччин менеджер Сем Лютфі (котрий колись представляв Брітні Спірз, а потім запекло з нею судився), приватний детектив Джон Назарян і музикант Майкл Шенк. Він звинувачує групу в грабунку, викраденні, погрозах, сексуальному насильстві, утриманні проти волі та вимаганні. Усе це завдало позивачеві моральних страждань.


Музикант заявляє, що Назарян та Шенк вдавалися до фізичного насильства по відношенню до його матері в його присутності, а також погрожували його 7-річній доньці. Самому Сілві також погрожували, сексуальним насильством, а Люфті стискав його геніталії через брюки.

Кортні Лав могла піти за злочин заради доньчиного спадку?

Увесь цей тиск на Ісайю буцімто здійснювався заради того, щоби він відмовився від претензій на майно та аліменти від екс-дружини. А гітару Кобейна, яку Френсіс Бін так і не вдалося відібрати в колишнього чоловіка через суд, збиралися в нього викрасти.

Як повідомив Сілва, 3-го червня змовники планували викрасти його самого, а потім убити. Із його слів, вони вже раз намагалися силоміць вивести його з дому та посадити в авто, але їм завадив друг музиканта, який викликав поліцію.

Іще Ісайя засвідчив, що Лютфі постачає Кортні Лав та її доньці заборонені препарати, зокрема бензодіазепіни. А Батлер у цьому виконує роль кур'єра.

Яким є розмір фінансового відшкодування, яке хоче Сілва від відповідачів, наразі невідомо. Речники Лав та інших фігурантів позову коментарів поки не дали.

Нагадаємо, Френсіс Бін Кобейн та Ісайя Сілва прожили в шлюбі менше двох років. Пара офіційно розлучилася в 2017-му, і спадкоємиця Кобейна була згодна платити ексу подружні аліменти, але вимагала, щоби він повернув їй гітару, що колись належала її батькові. Втім Сілві таки вдалося довести в суді, що екс-дружина добровільно подарувала йому раритетний інструмент.

Фото з Instagram Лав

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів