"Найвідоміший екс у світі": колишній чоловік Маркл оголосив про заручини з дієтологом

4 червня 2018, 12:10

Коли твоя колишня дружина, яка покинула тебе, виходить заміж за принца Великобританії, це, мабуть, неабиякий удар по самолюбству. Тож продюсер Тревор Енгельсон, екс-чоловік Меган Маркл вирішив і собі схoдити до вівтаря.

Чеерез два тижні після весілля чоловік заручився з дієтологом Трейсі Кьорленд.

Про це повідомляють People та The Daily Mail.

Про свої заручини 41-річний Тревор оголосив у Instagram, але сторінка в нього закрита.


"Найщасливіший хлопець з усіх, кого я знаю! Готуйтеся до святкування", - буцімто написав він, запостивши фото обручки на руці Трейсі.

За роки без Меган Тревор наче помолодшав і погарнішав

Речники Енгельсона та Кьорленд новини поки не коментують.

Нагадаємо, Тревор і Меган одружилися на пляжі Ямайки в 2011-му й офіційно розлучилися через три роки. Подейкували, розірвати шлюб несподівано вирішила Маркл і кинула свого чоловіка "поштою", просто надіславши йому обручки.

Зі слів неофіційного біографа Ендрю Мортона, Енгельсон трусився над своєю дружиною, але зрештою, зі слів одного з друзів, "став почуватися так, ніби він щось, що причепилося до подошви її черевика".

Зате відома колишня надихнула продюсера на створення серіалу, який оповідатиме про розлучену пару, жінка з якої вийшла заміж за британського принца, і її екс має боротися за свої батьківські права "під безжальним прицілом лондонських таблоїдів".

Як відомо, колишні подруги принца Гаррі були присутні на його з Меган Маркл весіллі, і вираз обличчя однієї з них, Челсі Дейві під час вінчання дуже повеселив мережу.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів