Кейт Міддлтон зроблять тіткою

8 червня 2018, 10:19

Молодша сестра герцогині Кембриджської Кейт Міддлтон, 34-річна Піппа чекає на первістка. Про свою вагітність дружина мультимільйонера Джеймса Метьюса розповіла в колонці для журналу Waitrose, пише US Magazine.

Власне, говорила Піппа про фітнес і про те, як вплинув її делікатний стан на режим тренувань.

"Я фанат спорту і перечитала купу книжок та вебсайтів про тренування під час вагітності, але була розчарована обмеженою кількості практичної інформації, що можна робити, а чого не можна. Це моя перша вагітність. У мене було дуже багато запитань, на які я так і не знайшла відповідей", - пожалілася сестра Кейт.

На весіллі принца Гаррі животика в Піппи ще не було помітно. Зате мережа насміялася з її сукні 

Як пояснила Піппа, у перші місяці вагітності вони з чоловіком не хотіли її афішувати, відтак звернутися до фітнес-інструкторів зі специфічними запитаннями жінка не могла. Тоді Метьюс самостійно підібрала для себе режим тренувань і рівень навантажень.

"Я тренуюся по 45 хвилин три-чотири рази на тиждень залежно від мого рівня енергії, але я подбала про те, щоби вправи, які я роблю, були легшими, ніж зазвичай... Я помітила зміни в своєму тілі, але завдяки тренуванням я відчуваю, що воно зміцніло", - поділилася Піппа.

Зі слів джерела, жінка дуже покладається на досвід старшої сестри, котра вже встигла народити трьох і стала "ходячою енциклопедією" по дітях. Між іншим, Піппі пощастило, і в неї не було такого страшного токсикозу, як у Кейт.

Нагадаємо, Піппа і Джеймс одружилися в травні 2017-го, а до того два роки зустрічалися.

Фото з Instagram 

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів