Аністон взнала про роман Теру з іншою актрисою і готова мститися - ЗМІ

11 червня 2018, 16:30

Подейкують, американська актриса Дженніфер Аністон не з тих колишніх дружин, які після розлучення помашуть ексу ручкою та побажають щастя.

49-річна зірка "хоче крові". Адже Джен дізналася, що її місце у серці Джастіна Теру зайняла акторка Емма Стоун.

Про це дізналося видання Radar Online.

"Її (Аністон) до сказу доводить те, що Джастін зблизився з Еммою ще під час їхнього шлюбу, і вона з цим не змириться", - повідомив інформатор.


Аністон мститиметься жінкам, котрі насміляться закрутити з її екс-чоловіком

Аністон - впливова фігура в кінобізнесі, і вона вже взялася використовувати всі важелі, щоби Стоун улаштували бойкот. На руку Дженніфер зіграє й не надто хороша репутація Емми, наприклад, те, що вона буцімто вкрала оскароносну роль у "Ла Ла Ленді" в Емми Уотсон.

"Я не думаю, що вона (Емма) усвідомлює, з ким зв'язалася, і як далеко може зайти Джен", - зазначило джерело.

Як зазначив співрозмовник видання, коли Анджеліна Джолі відбила в неї Бреда Пітта, то Джен спрямувала свою лють саме на "розлучницю", а не на чоловіка. Так само буде й цього разу.

"Джен у режимі помсти, і Емма мусить усвідомити, що зачепила ту, хто має багато вірних друзів у Голлівуді", - підсумував інформатор.

Нагадаємо, подейкують, що Джастін Теру крутить інтрижку з Селеною Гомес, яку Аністон вважала своїм другом. Якщо так, то юній співачці теж дістанеться від неї на горіхи.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів