Дизайнер Габбана висміяв 44-річну Кейт Мосс, що напнула на себе міні

13 червня 2018, 10:09

Італійський дизайнер Стефано Габбана не став ходити околяса, а лаконічно висловив, що він думає про вбрання супермоделі Кейт Мосс. І якщо 44-річна красуня справді поважає думку гуру моди, то більше ніколи-ніколи не вдягне зухвалого міні від Saint Laurent.

Габбана взяв участь у інтернет-опитуванні відносно луку Кейт, влаштованому італійським сайтом про моду The Catwalk Italia в Instagram.

Допис із фотографіями Мосс дизайнер прокоментував коротко: "Ні".

 Стефано Габбана висловив свою думку щодо вбрання Мосс

Як пише The Daily Mail, чимало підписників уподобали прямоту Габбани та погодилися, що вбрання, в якому Кейт прийшла на один із модних показів у Нью-Йорку, м'яко кажучи, невдале. Проте багато хто припустив, що Стефано просто заздрить, що Мосс обрала не його творіння, тому й критикує.

 А ви як думеєте, дизайнер має рацію?
 Габбана не зацінив Кейт у міні від конкурентів

Нагадаємо, Габбана та його не менш гострий на язик колега Доменіко Дольче вже не вперше спричиняють бурю в Інтернеті. Так кілька років тому дизайнери розсварилися з Елтоном Джоном через позицію щодо сурогатних матерів та дітей у гей-родинах. А торік Стефано обізвав "невігласом" співачку Майлі Сайрус та публічно заприсягнувся більше не працювати з її братом-моделлю.

Фото з Instagram The Catwalk Italia

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів