У королівській родині Великобританії зіграють перше гей-весілля

17 червня 2018, 10:15

У британській королівській родині вперше в історії відбудеться весілля одностатевої пари. Кузен королеви Єлизавети, 55-річний лорд Івар Маунтбаттен одружиться зі своїм коханим чоловіком, 56-річним Джеймсом Койлом.

Церемонія відбудеться цього літа в каплиці маєтку Маунтбаттена в Девоні.

Про це повідомляє The Daily Mail.

Почесною гостею на весіллі стане екс-дружина лорда Івара, Пенні, з котрою вони лишилися добрими друзями. Чудові стосунки жінка має і з Джеймсом, а їхніх із Маунтбаттеном трьох дочок Койл тепер вважає і своїми дітьми.

 Лорд Івар Маунтбаттен, його екс-дружина Пенні та наречений

Зі слів Пенні, саме дівчата запропонували, щоби тато знову одружився. Як розповів Джеймс, весілля буде "сучасним", без таких традиційних елементів, як розрізання торта і перший танець молодят.

"Нас проголосять партнерами у шлюбі, але сама церемонія буде дуже маленькою. Просто для дівчат, близьких родичів і друзів", - пояснив чоловік.

Організацією весілля займаються Джеймс і Пенні, котра вже два роки живе в Лондоні з новим чоловіком, айті-консультантом Девідом Хьорстом.

А от представників королівської родини на весіллі не буде. Не приїде навіть принц Едвард, із котрим сер Івар дружить усе своє життя, і з яким вони хрестили дітей одне одного.

"Софі (Уессекська) та Едвард знають про наші плани, і вони дуже за нас раді. На жаль, вони не зможуть приїхати на весілля. Їхній розклад забитий на місяці вперед, вони далеко, але вони обожнюють Джеймса. Усі його обожнюють", - запевнив лорд Івар.

Нагадаємо, свій камінг-аут Маунтбаттен здійснив два роки тому, ставши першим членом королівської сім'ї, котрий відкрито заявив про нетрадиційну орієнтацію.

Прінтскрін із The Daily Mail

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів