П'янючий та в трусах: син Памели Андерсон у День батька "похвалився" своїм татусем. ВІДЕО

18 червня 2018, 14:26

Конфлікт між рокером Томмі Лі та його старшим сином від актриси Памели Андерсон, Брендоном і не думає залагоджуватися. Чоловіки все ще тримають образу одне не одного, хіба що від фізичних розбірок вони, на щастя, хоча б перейшли до чвар у мережі.

У День батька Томмі написав пафосний пост у Instagram, і 22-річний Брендон знайшов, чим йому відповісти. Юнак запостив відео, на якому його татусь "в усій красі" - валяється п'яний просто на підлозі.

Look a little sleepy there Tommy. 😴

Допис, поширений Brandon Thomas Lee (@brandonthomaslee) 17 Чер 2018 р. о 5:25 PDT

А почалося з того, що Лі вирішив розказати своїм підписникам, як щиро він старався виховати в своїх синах, Брендонові і Діланові, ті ж чесноти, які свого часу прищепив йому його батько. Але все зіпсувала Памела Андерсон.

"Іноді я відчуваю, що я облажався як батько, бо мої діти не знають ціни речам. Коли вони щось ламають, їм байдуже, бо вони знають, що просто отримають нове, якщо вони кривдять когось, то їм байдуже, бо багато людей говорять їм, що це нормально", - побідкався Томмі.


Томмі Лі вирішив поплакатися на тяжку батьківську долю

"Я знаю, що це не лише моя провина, бо їхня мама добряче доклала до цього руку, дозволяла погану поведінку, купувала їм різні речі, коли вони не були чемні, але, гадаю, я сподівався, що врешті вони все одно виростуть хорошими. Я щиро їх люблю, не зрозумійте мене неправильно, але, людоньки, іноді дуже важко бачити, як твої діти ростуть без моралі. Ніщо не підготує тебе до батьківства... Я люблю моїх хлопців, але вони бувають і гівнюками... ось яка правда", - оголосив учасник Mötley Crüe.

Брендон, прочитавши це, дуже розізлився.

"...Якщо ти вважаєш, що ми такі погані (а це, можу тебе запевнити, не так), то тобі треба було трохи частіше з'являтися на наших днях народження і бейсбольних матчах. Такий, як ти, не міг виростити такого чоловіка, як я. Іще раз лише змалюй нашу сім'ю в негативному світлі. Та хто ти в біса такий? Рухайся далі, чуваче... Ми всі так і зробили. Або я тебе, бл...дь, знову вкладу спати", - пригрозив парубок.

Брендон "привітав" татуся

Нагадаємо, в березні Томмі Лі заявив на Брендона в поліцію. Він стверджує, що рідний син його по-звірячому побив. Брендан стверджує, що захищався від батька-алкоголіка. Памела повністю на синовому боці.

Відео та фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів