Королівська сім'я намагається випхати батька Маркл із її життя?

25 червня 2018, 15:59

Подейкують, батько новоспеченої дружини принца Гаррі, Меган Маркл став персоною нон ґрата в королівській родині Великої Британії.

Томас Маркл побоюється, що шляхетні родичі виключать його із доньчиного життя, і його страхи зовсім не безпідставні.

Про це повідомляє The Daily Mail з посиланням на The Sun.

73-річний Томас, котрий, усупереч проханням Меган і Гаррі, нещодавно дав чергове інтерв'ю за гроші, не отримав від дочки привітання на День батька. І запрошення приїхати до Лондона та познайомитися нарешті з зятем - теж.


Королівська родина вирішила відправити в ігнор батька Маркл?

"Нема ніяких вістей із палацу, він дуже тим здивований. Він просто сподівається, що інтерв'ю не нашкодило справі", - зазначив інформаторю

"Він хотів обговорити поїздку до Великобританії, або щоби пара до нього приїхала. Він досі не знайомий із Гаррі й дуже хоче, щоби це сталося", - додало джерело.

На думку видання, незворотні для відносин Томаса і Меган стосунків справді могло мати те, що саме чоловік наговорив журналістам. Зокрема він, нагадаємо, бовкнув, що принц Гаррі "відкритий" по відношенню до Brexit і симпатизує Дональдові Трампу - тоді як представникам королівської родини належить дотримуватися "політично-нейтральної" позиції.

Нагадаємо, також Томас, котрого не було на королівському весіллі, заявив, що взяв із принца обіцянку ніколи не піднімати руку на Меган. А ще припустив, що в пари скоро буде дитина.

Фото з Twitter Кенсингтонського палацу

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів