Батько Меган Маркл більше ніколи не побачить доньку?

5 липня 2018, 14:06

Батько новоспеченої герцогині Сассекської Меган Маркл, Томас Маркл боїться, що більше ніколи не побачить своєї доньки. Серце 73-річного чоловіка, якого палац продовжує катувати "ігнором", розбите.

Про це розказали джерела The Mirror, наближені до Маркла.

"Серце Томаса розбите. Він збитий із пантелику, чому його відсторонили", - зазначив співрозмовник видання.

"Я вже давно не говорив із Меган та Гаррі. Гадаю, вони позбулися мене", - буцімто пожалівся Маркл своїм друзям.


Чи збирається Меган нарешті познайомити батька зі своїм чоловіком?

Томас нещодавно побачився зі своїм сином, Томасом-молодшим. Щоби переконатися, що батько, який переніс у травні операцію на серці, старший брат Меган проїхав понад 1000 кілометрів.

"Попри напругу, яка є між ними, Томас був налаштований переконатися, що з його татом усе добре. Він не купається в грошах, але він хотів побачитися. Дивно, чому Меган не приїхала побачити батька, коли він був такий хворий", - зауважив інформатор.

"Його старшій дочці, Саманті важко подорожувати, бо вона перебуває в інвалідному візку через розсіяний склероз, але ж Меган ніщо не зупиняє", - додав він.

Як відомо, Томас Маркл переніс операцію за лічені дні перед весіллям доньки, й тому до вівтаря наречену принца Гаррі вів її свекор. Нагадаємо, і Томас-молодший, і Саманта публічно критикували свою зіркову сестру за пиху і погане ставлення до родини.

Фото з Twitter Кенсингтонського палацу

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів