Батька Маркл тривожить вигляд доньки: Вона нажахана, її усмішка вимучена

16 липня 2018, 11:38

Батько герцогині Сассекської Меган Маркл, Томас б'є на сполох: йому досі не вдається поспілкуватися з рідною дитиною, а фото з публічних заходів, де вона з'являється, його дуже тривожать.

На думку чоловіка, дочка виглядає стресованою та наляканою.

Про це пише Entertainment Tonight із посиланням на The Sun.

"Що я зараз знаю про мою дочку, так це те, що, я вважаю, вона нажахана. Я бачу це в її очах, бачу по її обличчю та її усмішці. Я багато років бачив її усмішку. Я знаю її усмішку. Мені не подобається та усмішка, яку я спостерігаю в неї зараз. Це навіть не вдавана усмішка - це вимучена усмішка", - наголосив Томас.


Батько Маркл не вірить у щирість її усмішок перед камерами

"Це мене дуже тривожить. Я гадаю, на неї завеликий тиск. Заміжжя за цією родиною має високу ціну", - додав він.

Не подобається батькові Меган і те, як вона тепер змушена одягатися.

"Чому в 2018-му році ми одягаємося так, ніби це 1930-ті роки? Нащо вони прикривають коліна?", - обурився чоловік.

Зі слів Маркла, він не може зв'язатися з дочкою. Востаннє вони коротко поговорили після весілля, і відтоді номер її телефону недійсний.

"Я хотів би сказати їй, я люблю тебе, я сумую за тобою, я прошу пробачення за все, що було не так. І я хочу бути дідусем для її дитини, хочу бути поряд. Я хочу бути частиною її життя. Я хотів би лишити наші розбіжності позаду й бути разом. Я дуже сумую за тобою", - звернувся він до Меган.

Нагадаємо, Томас раніше вже висловлював побоювання, що королівська родина хоче назавжди викреслити його з життя Меган. Нагадаємо, на весіллі Маркл із принцом Гаррі з родичів нареченої була присутня лише мама.

Фото з Twitter Кенсингтонського палацу

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів