Клуні визнали найдорожчим актором у всьому світі

18 липня 2018, 10:27

Американський актор Джордж Клуні, який днями постраждав у аварії, має новину, яка поліпшить його настрій - він став найбільш високооплачуваним актором за версією Forbes.

Першу сходинку в "The Celebrity 100" 2017-го року посів боксер Флойд Мейвезер, який заробив 285 мільйонів доларів, а от друга дісталася "срібному лисові" Джорджу.

Про це повідомляє сайт Forbes.

Джордж Клуні за рік став заможніший на 239 мільйонів

За минулий рік Клуні став багатший на 239 мільйонів, повернувшись до списку найдорожчих селебрітіз уперше з 2010-го року. Щоправда, чудовим результатом він завдячує не своїм роботам у кіно, а продажу компанії з виробництва текіли, яку колись заснував зі своїм другом, чоловіком Сінді Кроуфорд Ренді Гербером.


Серед найдрожчих селебрітіз також опинилися гурти U2, Eagles, Depeche Mode і Rolling Stones, співачки Пінк та Lady Gaga й інші зірки.

Нагадаємо, нещодавно до скарбнички трофеїв Джорджа Клуні додалася нагорода "За досягнення впродовж життя" від Американського кіноінституту. Промову на церемонії виголошувала його дружина Амаль, зворушивши 57-річного актора до сліз.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів