Батько Меган Маркл заявив, що йому смішно з новоспеченої герцогині

18 липня 2018, 13:56

Батько дружини британського принца Гаррі, Меган Маркл висунув ультиматум королівській родині: він продовжить роздавати інтерв'ю, доки його не припинять ігнорувати нові родичі.

Нинішня ж ситуація вже навіть почала його веселити. Про це Томас Маркл заявив 17-го липня TMZ.

"Я мовчав цілий рік, а преса штурхала мене щодня, говорячи, що я відлюдник, який ховається в Мексиці, тож я дав свою власну історію. Схоже, те інтерв'ю змусило королівську родину перейти в режим тиші... тож я дав іще одне інтерв'ю, щоби ту тишу порушити. Усе, що їм треба зробити, це поговорити зі мною", - пояснив чоловік.

Батько Маркл вимагає, щоби королівська родина вимкнула свій "ігнор"

Томас вважає влаштований йому бойкот безглуздим. І якщо палац очікує, що це змусить його відступитися, то цього не буде. Зі слів Маркла, єдине, чого він хоче, це спілкування з рідною донькою.


"Завтра мій день народження, 74 роки, і я отримую задоволення від того, що можу змусити мовчати цілу королівську родину, і, мабуть, я можу посміятися з герцогині", - підсумував Томас.

Нагадаємо, Маркл востаннє спілкувався з дочкою ще у травні. Відтоді її телефонний номер не відповідає. А на фото Меган, які з'являються в ЗМІ та соцмедіа, вона здається батькові сама на себе несхожою: нажаханою та з вимученими посмішками.

Фото з Twitter Кенсингтонського палацу

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів