78-річний татусь Віторган: Закликаю людей найрізноманітнішого віку народжувати

24 липня 2018, 14:40

Радянський та російський актор Еммануїл Віторган, котрий у свої 78 років є гордим татом немовляти, закликає всіх не боятися і слідувати його прикладу.

Як пояснив зірка "Чародіїв", його дружина Ірина довго не могла мати дітей через проблеми зі здоров'ям, тому народила лише у 56 років.

Про це актор поговорив із виданням "Дни.ру".

Личка своєї Етель новоспечені батьки поки в мережі не показують

"Унікальна дівчинка. Ми їй такі вдячні за появу на цей світ! Тож я закликаю людей найрізноманітнішого віку народжувати. Майбутнє має бути обов'язково!", - підкреслив тато 5-місячної Етель.

"Якийсь час лікарі забороняли Ірині думати про дитину. А потім усе налагодилося. Син Максим, усі наші рідні й друзі чудово прийняли новину про те, що ми стали батьками. Відколи донька з'явилася на світ, ми не купили для неї жодної речі, бо її завалили подарунками - ліжечко, іграшки, костюмчики, сукні... Максим якісь речі від Платоші приносив напевно, зараз уже не згадаю. Це помітно заощаджує нам витратну частину", - похвалився Віторган.

Нагадаємо, Ірина наголошувала, що виносила доньку сама, не звертаючись до "професійних породіль". Але дещо збиває з пантелику те, що вагітності 56-річної жінки, котра не переставала з'являтися на публіці й подорожувати, абсолютно ніхто не помітив.

Як відомо, подружжя не збирається спинятися на одній спільній дитинці.

Фото з Instagram Віторгана 

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів