Королева зробила принцові Гаррі та Маркл розкішний подарунок - ЗМІ

24 липня 2018, 16:26

Може, Її Величність Єлизавета ІІ не стрибала від радості, коли її онук Гаррі надумав оженитися на американській актрисі Меган Маркл, але весільний подарунок парі вона зробила справді королівський.

Як взнало видання The Daily Mail, молодята отримали від неї котедж ХІХ-го сторіччя, розташований у Віндзорі. Він зветься "Аделаїда", пише Elle.

У Кенсингтонському палаці офіційно цього не коментують, але джерела кажуть, що Гаррі та Меган оглянули дарунок, він їм сподобається, і незабаром відбудеться переїзд.

Меган і Гаррі житимуть у Віндзорі?

На територію котеджу можна потрапити через сім воріт, зокрема є сполучення між ним та Віндзорським палацом, що дуже зручно в плані безпеки та збереження приватності молодого подружжя. Зазначається, що колись в "Аделаїді" мешкав Пітер Таунсенд, коханий принцеси Маргарет.


Нагадаємо, подейкують, Єлизавета вважає, що онуковій дружині потрібна тверда рука, і королева налаштована особисто зайнятися вишколом норовливої Меган. Воно й не дивно, адже Маркл уже встигла порушити протокол, а її балакучі та скандальні родичі не сходять із перших шпальт світових ЗМІ.

Фото з Twitter Кенсингтонського палацу

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів