Брат Маркл королеві: Не дайте моїй сестрі загинути як Діана

19 липня 2018, 14:13

Старший брат дружини британського принца Гаррі, Меган Маркл вважає, що його сестра може повторити долю свого кумира, покійної принцеси Діани.

Томас Маркл-молодший звернувся до королеви Єлизавети з закликом не допустити повторення трагедії.

Копію відчайдушного листа чоловіка отримало видання Radar Online.

"Меган мріяла колись стати принцесою, такою, як Діана... але сумно буде бачити, як мрія Мег розіб'ється, якщо вона зазнає невдачі на своїй новій посаді та зникне з королівської сім'ї", - написав Томас.

На думку джерела, тривоги брата Меган небезпідставні. Адже життя Діани обірвалося так рано саме тому, що вона відмовилася коритися правилам королівської родини.

 Коли принцеса Діана загинула, їй було 36, стільки, скільки зараз Меган

"Меган - іще одна бомба вповільненої дії, котра чхати хотіла на королівський протокол. Ми боїмося, що це закінчиться розбитим серцем та нещастям - так, як сталося з Діаною", - зазначив співрозмовник видання.

Тим часом Меган Маркл навіть не приховує своєї одержимості покійною матір'ю Гаррі. Перед весіллям вона навіть буцімто потай навідалася на її могилу.

"Меган сказала подрузі: "Ми з Діаною дуже схожі. Я знаю, якби вона була жива, ми були би найкращими подругами", - поділилося джерело.

"Очевидно, що Меган вірить: "Я - нова Ді", - підсумував інформатор.

Як відомо, принцеса Діана та її бойфренд Доді Аль Файєд загинули в автокатастрофі в 1997-му році. Незадовго до трагедії екс-дружина принца Чарльза заявляла, що боїться за своє життя, і навіть передрікала, що їй можуть підстроїти смертельну аварію.

Батько Аль Файєда багато років намагався довести причетність до смерті сина та Діани британських спецслужб, але марно. У 2013-му році Скотланд-Ярд у черговий раз відмовився порушувати нову справу щодо загибелі матері принців Вільяма та Гаррі.

Нагадаємо, подейкують, що Її Величність, котра була не в захваті від того, що її онук обрав собі в дружини актрису-афроамериканку, вирішила, що особисто займеться Меган, якій "потрібна тверда рука". Батько Меган, який б'є на сполох, бо вже вже два місяці не може навіть поговорити з дочкою, заявляє, що та виглядає заляканою, а її усмішки вимучені.

Фото з Twitter Кенсингтонського палацу 

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів