Кобзон перебуває в реанімації - ЗМІ

27 липня 2018, 13:52

Радянський та російський співак Йосип Кобзон із 20-го липня перебуває в одній із московських онколікарень. А днями 80-річного артиста буцімто перевели до реанімації відділення нейрохірургії.

Про це стало відомо виданню StarHit.

Стан Кобзона спочатку оцінювався як стабільно тяжкий, але потім йому стало гірше. Нині за його життя борються провідні медики Росії.

Водночас дружина співака та його речниця наголошують, що йдеться про планове лікування.


Йосип Кобзон у лікарні

"Так, йому було недобре, після цього він вставав і ходив. Зараз він дійсно в лікарні, але це планове лікування - раз на три місяці. Нічого надприродного тут нема. Він жив, усе нормально", - цитує жінку сайт "Дни.ру".

"Він на плановому лікуванні, нема ніякої реанімації, жодної критичності нема", - заявила "Ленте.ру" й речниця Кобзона.

Нагадаємо, з раком артист бореться вже 13 років та переніс кілька операцій. Кобзон неодноразово гучно заявляв, що є противником лікування за кордоном, але в 2015-му році сам Володимир Путін посприяв тому, щоби співаку, котрий опинився в санкційних списках ЄС, США та Канади, таки дали медичну візу до Італії. Лікування в Мілані Кобзон тоді поєднав із шопінгом у дорогих бутіках.

Нагадаємо, нещодавно Кобзона офіційно позбавили всіх українських звань та нагород. Зате він має "народного артиста "ДНР" та "ЛНР" та інші нагороди від невизнаних республік.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів