"Не здогадаєшся, що у там штанях": Роуз МакГовен зустрічається з моделлю-андрогіном

30 липня 2018, 15:32

Зірка серіалу "Всі жінки - відьми" Роуз МакГовен вийшла на люди зі своїм новим захопленням. 44-річну актрису сфотографували в Нью-Йорку з моделлю на ім'я Рейн Дав, що позиціонує себе як людину подвійної статі та воліє застосовувати по відношенню до себе займенник "вони".

Про це пише The Daily Mail.

Роуз МакГовен та Рейн Дав

Рейн народилися жінкою, але вважає, що гендер - це річ вигадана.

Коханнячко?

"Я вважаю, що всі люди андрогінні... Гадаю, слово "андрогінний" можна застосувати до того, хто фізично не виказує приналежності до специфічного гендеру - ти не здогадаєшся, що там у штанях", - пояснили 28-річні Дав виданню BuzzFeed.


Рейн народилися жінкою, але вважають себе людиною подвійної статі

Свого часу Рейн, як чоловік, цілий рік пропрацювали пожежним. На свій перший модельний кастинг вони пішли, програвши парі щодо результатів футбольного матчу своєму другові.

Моделі 28 років

Дав стали сенсацією New York's Fashion Week 2014-го року, і відтоді виходять на подіум як у чоловічому, так і жіночому вбранні.

Дав вважають, що у всіх людях є й чоловіче, і жіноче

Як відомо, Роуз, котра в 13 років утекла з дому, підібрали й виростили трансвестити. Нагадаємо, актриса, котра звинувачує в сексуальній нарузі продюсера Гарві Вайнштейна, двічі була заміжня, за рокером Мериліном Менсоном і художником Деві Дітейлом.

Прінтскрін із The Daily Mail, фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів