Пітт заявив, що дав "маніпуляторці" Джолі понад 9 $мільйонів

9 серпня 2018, 10:19

Американський актор Бред Пітт вирішив відповісти на звинувачення своєї екс-дружини Анджеліни Джолі в несплаті аліментів на їхніх шістьох дітей.

Як наголосили адвокати чоловіка, акторка в такий спосіб намагається маніпулювати висвітленням цієї теми в ЗМІ. Насправді ж із часів їхнього з Бредом розриву вона отримала від нього понад 9 мільйонів доларів.

Про це пише Entertainment Tonight.

"Відповідач (Пітт) позичив позивачеві (Джолі) 8 мільйонів доларів, щоби помогти їй придбати її нинішнє житло, а також оплатив рахунки на суму в понад 1,3 мільйона доларів на користь позивача і неповнолітніх дітей", - зазначили юристи Пітта.


Пітт каже, що давав гроші Джолі, а вона просто маніпулює

Вони підкреслили, що під час попередніх перемовин із представниками Джолі тема аліментів останніми жодного разу не піднімалася. Відтак несподіване прохання Джолі призначити судове слухання - це ніщо інше, ніж намагання загострити конфлікт, а ще "неприхована спроба маніпулювати висвітленням цієї теми в ЗМІ".

Як пише People, aдвокат Джолі у відповідь на це наголосила, що позика на дім, яку дав Пітт своїй екс-дружині - це саме позика, а не гроші на утримання дітей. Анджеліна ж "просить Бреда оплачувати 50% витрат на дітей", але він цього не робить.

Як відомо, Пітт і Джолі мають трьох біологічних дітей і трьох прийомних. Найстаршому, Меддоксові 16 років, Паксу 14, Захарі 13, Шайло 12, двійнятам Ноксу та Вів'єн 10.

На думку джерела, справа тут зовсім не в грошах. Змінити тактику на більш агресивну Джолі спонукало те, що суд нещодавно пішов назустріч Піттові в питанні його побачень із дітьми. Актрисі ж пригрозили, що як вона й далі продовжить перешкоджати спілкуванню батька з синами й доньками, може втратити право переважної опіки. Відтак Енджі всіма способами намагається відновити контроль над ситуацією.

Нагадаємо, суд зобов'язав Джолі дати Піттові особистий телефонний номер кожного з дітей та заборонив контролювати їхні розмови. Натомість тоді, коли діти перебувають із батьком, актрисі дозволили телефонувати їм не частіше одного разу на день.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів