Маколей Калкін заявив, що збирається стати батьком

10 серпня 2018, 12:48

Американський актор Маколей Калкін, котрому ще кілька років тому пророкували смерть від важких наркотиків, спромігся кардинально змінити своє життя на краще. А тепер 37-річна зірка "Сам удома" зустрів жінку, із якою хоче народити дітей.

Своїми планами Маколей поділився в радіоподкасті, пише US Magazine.

Нинішню дівчину актора звати Бренда Сонг. Їй 30 років.

"Я збираюся народити діток. Ця моя - хороша, і, мабуть, скоро я поселю в ній малят. Маю на увазі, ми вже тренуємося", - оголосив Калкін.

Маколей дозрів до батьківства

"Від неї в мене будуть гарненькі дітки. Вона азіатка, тож у мене будуть гарні малюки-азіати. Це буде чарівно - зграйка Шонів Леннонів бігатиме по хаті, ось чого я прагну", - пожартував актор.

Зі слів Маколея, вони з Брендою ще тільки збираються оселитися разом, але вже зробили два важливі кроки - обмінялися ключами та завели спільного кота.

"У мене хороше життя. Маленька гарненька родина - гарненька дівчина, гарненький собака, гарненький котик і всяке таке. Ми з'їдемося. Займатимемося оселею і всім іншим", - анонсував актор.

Як відомо, рідний батько Маколея Калкіна живий, але стосунків вони не підтримують вже понад 25 років. Зі слів актора, нещасливе дитинство лишило шрами на його душі та тілі.

Фото з Instagram 

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів