Памела Андерсон відмовилася вийти за молодого бойфренда й покинула його - ЗМІ

10 вересня 2018, 12:00

Подейкують, 51-річна фотомодель та актриса Памела Андерсон та 32-річний футболіст Аділь Рамі більше не пара.

Фатальна білявка відповіла "ні" на пропозицію руки та серця, яку зробив їй молодий бойфренд. А згодом узагалі з ним порвала.

Але пішла на такий жорстокий крок Пем із благородних причин.

Про це пишуть TMZ та Page Six.


Зі слів джерел порталу, Аділь заздалегідь презентував Памелі обручку Cartier. Але коли справа дійшла до офіційного освідчення - несподівано отримав гарбуза. Через кілька днів після своєї відмови Андерсон узагалі поставила крапку в цих стосунках. Цікаво, що дорогу прикрасу Пем вертати покинутому бойфрендові не стала, а навіщось віддала своєму синові Брендону.

Памела покинула молодого коханця?

Причиною ж рішення Памели розпрощатися з Аділем буцімто стало її знайомство з 2-річними синами-двійнятами футболіста від попередніх стосунків. Хлоп'ята так сподобалися Пем, і їй стало так шкода, що Рамі проводить із ними мало часу, що вона вирішила відступити. Андерсон хоче, щоби в Аділя був шанс налагодити стосунки з матір'ю своїх малят.

"Памела відчуває, що вона - причина того, що Аділь проводить недостатньо часу зі своїми дітьми. Вона забирає себе з його життя, щоби він зміг вчинити правильно і бути зі своїми дітьми. Це самопожертва з боку Памели, вона щирий романтик, та її серце розбите. Аділеві було складно балансувати між Памелою і здоровими стосунками з його колишньою, матір'ю його дітей", - пояснив інформатор.

"Приносити жертву заради коханої людини - це притаманно Памелі. Це все заради його щастя і заради його дітей... Вона знає, що одного дня він їй за це подякує", - додав він.

Андерсон уже виїхала з будинку на Французькій Рив'єрі, де вони жили з Рамі. Нині вона перебуває в Парижі.

До слова, розрив Памели з футболістом може означати, що з'явився шанс у іншого залицяльника білявки - російського мільярдера Євгена Лебедєва, який намагається підкорити її серце широкими жестами, катає на приватному літаку тощо. Але поки що Андерсон хоче побути сама.

Нагадаємо, нещодавно подейкували, що Пем збиралася сама народити Аділеві малюка. Вочевидь, її мрії таки не судилося здійснитися.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів