51-річна Андерсон наважиться на вагітність від молодого коханця?

8 серпня 2018, 15:57

Подейкують, до лав відважних матусь, котрі наважилися народити дитинку навіть не в 40, а в віці 50+, може приєднатися фотомодель та актриса Памела Андерсон.

51-річна білявка збирається піти на екстракорпоральне запліднення, щоби подарувати малюка своєму коханому, 32-річному футболісту Аділю Рамі.

Пем не зважає на те, що вагітність нестиме в собі величезний ризик для її здоров'я та життя, пише Radar Online.

"Пем багато років тому заморозила свої яйцеклітини, і вона прагне подарувати Аділеві малюка", - розказав інформатор.


51-річна Памела хоче народити?

"Вона говорить друзям, що більш ніж готова піддати своє тіло виснажливим протоколам запліднення in vitro, щоби її мрії про дитину здійснилися", - додав він.

Памелу надихає позитивний приклад її данської колеги Брігітти Нільсен, котра народила п'яту дитину в 54 роки, і співачки Джанет Джексон, яка в 50 стала мамою вперше.

Проте, на думку оточення зірки, вона не враховує того, що її здоров'я не таке міцне. Адже, як відомо, Андерсон перехворіла на гепатит С.

"Більшість друзів Пем хвилюються, що її тіло не подумає випробування ще однією вагітністю! Вони попереджають її, що її казкова мрія може обернутися на смертельне жахіття!", - додав співрозмовник видання.

Як відомо, в Памели вже є двоє дорослих синів. Нагадаємо, подейкують, білявка, яка після чотирьох невдалих шлюбів зареклася було знову виходити заміж, скоро стане дружиною Рамі.

Фото з Instagram Андерсон

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів