"Самі посоромтеся!": Торі Спеллінг гнівно відповіла хейтерам, що назвали товстими її дітей

11 вересня 2018, 13:49

Американська акторка Торі Спеллінг стала мішенню для критики в Інтернеті через те, що її діти, на думку деяких користувачів,мають зайву, нездорову вагу.

45-річній зірці "Району Беверлі-Хіллз", котра часто ділиться фото своїх п'яти нащадків, почали докоряти у Instagram, пише People.

Резонанс у мережі викликало фото 11-річного Ліама, 6-річного Фінна, 10-річної Стелли й 6-річної Хетті, зроблене у перший день занять у школі.

Підписники Спеллінг вважають, що зірковій мамі слід звернути увагу на харчування нащадків

"Діти товсті. Жир - це не здорово", - пишуть Спеллінг.


"В усіх їх є зайва вага, в старшого хлопчика вже груди ростуть. Забороніть їм газованки, солодощі, бекон та хот доги. Подбайте про них", - закликають у коментарях актрису.

Звернули коментатори увагу й на те, що діти одягнені недбало й неохайно, "мов щойно з ліжка встали".

Торі соромлять за зовнішній вигляд її синів і дочок

Але багато людей стало й на бік Торі. Вони пишуть, що її сини та дочки - "нормальні, живі та щасливі діти", і що є неприпустимим та жорстоким із боку дорослих у такій формі коментувати їхню зовнішність.

"Я - горда мама-тигриця, і мені подобається ділитися життєвою подорожжю нашої сім'ї з рідними, друзями, фанами та вірною спільнотою, яка нас підтримує. А людям, які тут відчули потребу соромити мене як маму і соромити моїх дітей, я скажу: "Самі посоромтеся!" Мене в дитинстві навчали, що, як я не можу сказати про когось нічого приємного, то радше не казати нічого", - зазначила сама Спеллінг.

Нагадаємо, кілька років тому акторку критикували за те, що дозволила 7-річній доньці пофарбувати волосся. Як відомо, в Торі та її чоловіка Діна є ще один син, йому півтора рочки.

Фото з Instagram Спеллінг

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів