Мама Маркл зібралася переїздити до Британії і вже тренується глядіти онука - ЗМІ

12 вересня 2018, 10:53

Подейкують, теща принца Гаррі, Дорія Регланд у липні навідала зятя й доньку, причому візит її тримався в суворій таємниці. А повернувшись додому, до Лос-Анджелеса, жінка несподівано записалася на курси догляду за немовлятами.

Як повідомляє Daily Star, 62-річна Дорія збирається перебратися до Великобританії, щоби особисто глядіти майбутнього онука чи онуку, чия поява, схоже, не за горами.

62-річна пані Регланд, пише Newsweek, приїздила морально підтримати Меган, котрій нині нелегко через скандальну історію з батьком, Томасом Марклом. Із Гаррі в тещі склалися добрі, близькі стосунки.

Мама Маркл, Дорія, була єдиною її родичкою на весіллі

Імовірно, саме тоді молода пара повідомила Дорії, що вони готуються стати батьками. І Меган вважає, що найкраще її первістка догляне рідна бабуся.


"Коли народиться дитина, Меган хоче, наскільки це можливо, уникнути залучення найманого персоналу. План такий, що її мама переїде до них і візьме на себе роль няні немовляти, і це буде найкращим рішенням", - засвідчило джерело.

До того ж, Дорія - спеціаліст із пренатальної йоги. Нині ж вона навчається таких речей, як допомога при лактації, базовий догляд за немовлятами, прийоми першої допомоги тощо. Аби не привертати зайвої уваги, уроки жінка бере на дому.

Нагадаємо, на те, що Меган Маркл уже завагітніла, має вказати її волосся - будучи при надії, герцогиня більше не зможе в хімічний спосіб вирівнювати свої напівафроамериканські кучері.

Фото з Facebook королівської родини

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів