Дочка скандальної британської принцеси виходить заміж за екса Міддлтон

20 вересня 2018, 13:50

Королівська родина Великобританії збирається святкувати чергове весілля. Букінгемський палац оголосив про заручини леді Габріелли Віндзор, доньки принца Майкла Кентського та принцеси Марії Крістіни, з фінансистом Томасом Кінгстоном.

Наречена є двоюрідною внучатою племінницею Єлизавети ІІ та в черзі до престолу стоїть 50-ою. А наречений колись зустрічався з Піппою Міддлтон.

Про це пише The Daily Mail.

37-річна Габріелла (Елла) й Томас заручилися в серпні, а весілля планують зіграти навесні 2019-го року.


Леді Віндзор працює директором компанії, що займається бізнес-зв'язками між Британією та країнами Латинської Америки, а також пише для The London Magazine. Її обранець очолює фінансову компанію. Пара разом близько трьох років.

37-річна леді Елла вперше виходить заміж

Нагадаємо, мама Елли, баронеса Марія Крістіна має прізвисько "принцеса-нахаба". Вона відома своєю пихатістю і расистськими поглядами. Коли принц Гаррі привів свою наречену Меган Маркл на перше велике родинне зібрання, принцеса Кентська прийшла туди з антикварною брошкою в вигляді темношкірої людини у вбранні служника. Щоправда, потім присягалася, що не мала жоднісінького наміру образити напівафроамериканку Меган.

Героїнею скандалу була колись і сама леді Елла. На початку 2000-их років вона зустрічалася з журналістом Етішем Тесіром, який після завершення цих трирічних стосунків розказав багато цікавого в статті в Vanity Fair. Зокрема описав, як вони з Еллою "тусили" в Кенсингтонському палаці, купалися голими в басейні королеви та бавилися наркотиками.

На весілля принца Гаррі з Маркл леді Еллу не запрошували. Зате вона та Кінгстон торік були на весіллі Піппи Міддлтон, з якою чоловік продовжує підтримувати дружні стосунки.

Як відомо, 12-го жовтня відбудеться весілля кузини Вільяма та Гаррі, принцеси Євгенії.

Фото з сайту The Daily Mail

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів