Кузен Єлизавети ІІ офіційно взяв шлюб із чоловіком

26 вересня 2018, 13:15

У королівській родині Великобританії зіграли перше в історії гей-весілля. Кузен Її Величності, 55-річний Івар Маунтбаттен одружився зі своїм коханим чоловіком, Джеймсом Койлом.

Фот та відео з весілля лорд Івар поділився в своєму Instagram.

55-річний кузен королеви одружився зі своїм коханим чоловіком

"Що ж, ми нарешті це зробили! Це був прекрасний день, незважаючи на жахливу британську погоду", - поділився новоспечений чоловік.

Він подякував брістольському музичному колективу Teachers Rock Choir за спів, а ще дуже особливим гостям - своїм трьом дочкам.


Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Ivar (@ivar_mountbatten) 24 Вер 2018 р. о 4:01 PDT

"Найважливіше, величезне спасибі моїм прекрасним дівчатам за розуміння й підтримку, без їхньої підтримки цього ніколи не сталося б! І, наостанок, найбільше спасибі Джеймсові за те, що він просто досконалий...", - написав лорд Івар.

Нині молодята гріються на сонечку у Бразилії - завдяки тому, що в Маунтбаттена скасувалася поїздка на роботі, вони з коханим отримали несподіваний медовий місяць.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Ivar (@ivar_mountbatten) 25 Вер 2018 р. о 7:31 PDT

Як відомо, організовувала весілля голуб'ят екс-дружина лорда Івара, мати його дочок, Пенні. У неї склалися прекрасні стосунки з новим обранцем свого екса, та й у самої вже є бойфренд.

Нагадаємо, кузен Єлизавети здійснив камінг-аут у 2016-му році. На весілля не приїхав жоден представник "верхівки" королівської родини. Дуже зайнятим, на жаль, виявився і принц Едвард, із яким лорд Івар дружить із самого дитинства.

Фото й відео з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів