Пітт пережив "пекло" і не погодиться вернутися до Джолі - джерело

2 жовтня 2018, 11:52

Подейкують, через два роки після розриву з актором Бредом Піттом Анджеліна Джолі нарешті схаменулася та хотіла би повернути чоловіка та батька своїх шістьох дітей. Але в неї немає жоднісінького шансу.

Як розказав виданню The Hollywood Life інсайдер, наближений до Бреда, його життя з Енджі було пеклом, і він нізащо не погодиться почати все з початку.

"Бредові абсолютно байдуже до того, що Анджеліна буцімто за ним сумує чи жалкує про розлучення, що до нього, так ці стосунки остаточно завершені, і в Бреда нуль бажання до них повертатися та робити другу спробу", - запевнив інформатор.

"Останні кілька років були пеклом для Бреда, і він питав себе, чи знав він узагалі колись справжню Анджеліну, бо він ніколи уявити собі не міг, що жінка, яку він покохав і з якою одружився, буде здатна так із ним чинити", - зазначило джерело.

 Пітт не хоче дати стосункам із Джолі ще один шанс?

"Усе, на чому він нині зосереджений, це мати гарантований доступ до своїх дітей, адже вони для Бреда - це все", - додав співрозмовник видання.

Відтак Джолі лишається хіба що кусати лікті. Зі слів джерела, чим більше часу минає після розриву з Піттом, тим більше акторці його бракує.

"Бувають моменти, коли Анджеліна душе шкодує про те, що порвала з Бредом. Бувають дні, коли вона не може не питати себе, чи правильний вибір зробила для своєї сім'ї. Чим менше вона сердиться на нього, тим більше сумує за ним", - запевнив інформатор.

Нагадаємо, Бред Пітт не знімав із себе провини за крах шлюбу з Джолі. У своєму інтерв'ю він зізнавався, що продовжував кохати дружину, але йому довелося її відпустити та змиритися.

Як відомо, подейкують, Енджі всма силами намагається зіпсувати стосунки Бреда з синами і дочками. А нещодавно вона звинуватила екса в тім, що він не платить аліменти.

Фото з Instagram 

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів