Пітт склав заповіт, щоби Джолі не дісталось ні копійки - ЗМІ

28 вересня 2018, 13:38

Подейкують, американський актор Бред Пітт, якого екс-дружина Анджеліна Джолі нещодавно звинуватила в несплаті аліментів, налаштований не дати їй жодної зайвої копійчини, навіть після своєї смерті.

53-річна кінозірка склав заповіт, створивши 250-мільйонний трастовий фонд для своїх дітей: Меддокса, Пакса, Захари, Шайло, Нокса та Вів'єн. Енджі ж, якщо її екс раптом не стане, не зможе торкнутися цих грошей і пальцем.

Про це дізналося видання Radar Online.

Пітт вирішив про всяк випадок скласти заповіт?

"Намір Бреда такий, щоби всі гроші, які він не муситиме віддати Енджі за умовами їхньої угоди про розлучення та в якості аліментів на дітей, були добре захищені. Він склав заповіт спеціально для того, щоби вона не змогла залізти в його гаманець", - пояснив інформатор.


Зі слів джерела, у Пітта "купа грошей у банку", і він збирається порівну поділити їх між усіма нащадками, біологічними та прийомними.

"Гроші буде покладено в трастовий фонд для Меддокса, Пакса, Захари, Шайло, Вів'єн та Нокса. Коли Бреда не стане, Енджі не зможе торкнутися цих грошей", - зазначив співрозмовник видання.

"Під час цього розлучення Бред побачив, якою злостивою може бути Енджі. Вона дала йому урок, що їй не можна довіряти - особливо коли йдеться про гроші!", - підсумував він.

Нагадаємо, в одному з інтерв'ю Пітт визнав, що забагато пив, що сприяло їхньому розриву з Джолі. Він зізнався, що досі кохав дружину, коли вона пішла від нього, але мусив відпустити.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів